Koirat kotona

23.07.2020

Kotonamme on tällä hetkellä kaksi dobermannia ZTP Sg1A Dobechester Fayal "Fia" ja LT&EE JMVA LT JW-20 Dobechester Gryffindor "Konsta", sekä kääpiösnautserimummo Xtravaschnauza Dramatique "Dharma". 

Meillä koirat elää perheen keskellä normaalia arkea ja niiden kanssa harrastetaan peltojälkeä, sekä suojelua. Satunnaisesti Konsta pyörähtelee myös näyttelyissä. 

Fia on pieni ja pippurinen narttu F-pentueestamme. Fian parhaita puolia on hyvä ohjattavuus, nopea oppimiskyky/-halu, sekä hyvät viettiominaisuudet. Fia suoritti ZTP:n muutamilla purutreeneillä parhain mahdollisin arvosanoin. Erityisen lahjakas Fia on peltojäljellä, jonne Fia on osoittanut luontaisia kykyjä ja suurta moottoria. 

Konsta on kotiin sattumien kautta jäänyt uros G-pentueestamme. Konstan isä Vinni on edesmennyt urokseni, jonka suuria saappaita Konsta tavoittelee. Konsta on osoittanut vahvaa taistelutahtoa ja saalisviettiä, sekä luontaisesti vahvaa puruotetta. Ulkomuodollisesti Konsta on lupaava, jonka vuoksi olemmekin pyörähdelleet muutaman kerran menestyksekkäästi näyttelyissä.