Dobechester Dobermanns

Pienimuotoista dobermann kasvatusta, tavoitteena terve ja toimiva Dobermanni.

Dobechester kennelnimen takana löydyn minä Kaisa - Pukkilalainen koiraharrastaja. Työskentelen IT-alalla ja kasvatan pienimuotoisesti harrastuspohjalla, lähinnä omaan ja kavereiden tarpeisiin. Minulle dobermanni on ollut intohimo jo yli 20 vuoden ajan. Arvostan itsevarmaa, saalisviettistä ja temperamenttista koiraa, jonka kanssa on helppo elää arjessa ja matkoilla. Meillä koirat elävät osana lapsiperheen arkea ja ne kulkevat mukana milloin missäkin. On tärkeää, että koirat osaavat rauhoittua, eivätkä stressaa turhista muutoksista. 

Terveys on minulle erittäin tärkeä asia ja pyrin tutkimaan kaikki omat koirani mahdollisimman kattavasti, sekä suositan samaa kasvateilleni. Pennun hinnasta palautan 100€ mikäli koira kuvataan virallisesti koko luustoltaan (lonkat, kyynärät, selkä). Tervettä koiraa en pysty lupaamaan, mutta haluan uskoa tiedon lisäävän mahdollisuuksia keskittyä jalostamaan entistä terveempää rotua. 

Jos etsit monipuoliseen lajista riippumattomaan harrastamiseen soveltuvaa perhekoiraa ja terveystutkimukset ovat sinulle itsestään selvyys, tule tutustumaan meihin. Dobechester porukkamme on mukavan rento ja varustettuna hullun hauskalla huumorilla. :) 

- Kaisa -