Kuulumisia

16.12.2020

Meillä piti syntyä tällä viikolla Piikun pentue. Ultra näytti kuukausi sitten, ettei pentuja ollut tulossa kaikkien meidän harmiksi ja vähän pidempi hetki piti siitä sitten toipua. Näihin pentusuunnitelmiin tulee käytettyä paljon aikaa ja energiaa, joten pettymyksestä toipumiseen menee oma aikansa. Nyt yritetään tässä kääntää katseita kohti tulevaa ja mietitään mitkä olisi seuraavat ratkaisut. 

Tauskille on tulossa alkuvuodesta uusi yritys Joensuun suunnalla, joten toivotamme sinne hyviä siemeniä ja sopivan kasan pentusia. <3 Jäämme kuulolle miten niiden kanssa edistytään. 

Omista suunnitelmista pykälän eteenpäin päästiin kun Fia (D. Fayal) tutkittiin eilen virallisesti sydämen osalta (lyhyt ekg + ultra) terveeksi, mutta edelleen meiltä puuttuu lopullinen suunnitelma siitä minkälaisen uroksen Fialle valitsisin. Monta erilaista ajatusta on ollut, mutta korona osaltaan vaikuttaa niihin haasteita aiheuttaen. Fian osalta tehdään vielä epävirallinen holter, sekä Hannoverin yliopiston geenitesti DCM:n osalta. Embarkin geenitestihän Fialla on jo tehtynä ja sieltä molemmat DCM mutaatiot negatiivisia. Harkitsen lisäksi BetterBredin monimuotoisuustestiä, mutta sen työkalun ollessa maksullinen, en ole aivan vakuuttunut hyödyllisyydestä.. Hutkitaan ja tutkitaan nyt kaikkea mahdollista ja mahdotonta tutkimista ja toivottavasti sitten myös selkeytyy jatkosuunnitelmat ja ajatukset mitä saattaisi olla seuraavaksi luvassa.